Kyo

Fitxa de Kyo

  • Sexe: mascle
  • Raça: Pit bull
  • Naixement: 2010
  • Tamany: Mitjà-Gran
  • Necessària la llicència ppp

En Kyo el vam trobar voltant pels carrers de Martorelles. És un pitbull, així que necessita de llicència PPP. De mida mitjana, molt bo i carinyós amb les persones, encara que no tolera altres gossos. És un gos molt obedient, actiu i afectuós, que necessita una família que el tregui molt a passejar i conegui aquest tipus de raçes fortes i pugui educar-les bé. Un gos increïble, preciós i que te moltíssimes ganes de tenir una bona família per sempre, que ja se l’ha ben guanyada!!!

No ho dubtis, si t’agraden els gossos forts, actius i molt obedients i coneixes la raça, el Kyo és el gos perfecte per tu! Pregunta per ell, fa molt que t’espera!!!

  • Sexo: Macho
  • Raza: Pitbull
  • Nacimiento: 2010
  • Tamaño: Mediano-Grande
  • Necesario Licencia PPP

A Kyo lo encontramos vagando por las calles de Martorelles. Es un pitbull, así que necesita licencia PPP. De medida mediana, muy bueno y cariñoso con las personas, aunque no tolera otros perros. Es un perro muy obediente, activo y afectuoso, que necesita una familia que lo saque a pasear mucho y conozca este tipo de razas fuertes y pueda educarlo bien. Un perro increíble, precioso y que tiene muchísimas ganas de tener una buena familia para siempre, ¡Que ya se la ha ganado!

No lo dudes, si te gustan los perros fuertes, activos y muy obedientes, si conoces la raza, ¡Kyo es el perro perfecto para ti! Pregunta por él. ¡Hace mucho que te espera!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………