Lia-RESERVADA

Fitxa de Lia-RESERVADA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 2012
  • Edat: 1,6 anys
  • Tamany: mitjana

La Lia va arribar al centre amb el seu company Robin, tots dos rescatats d’una masia de la comarca on van ser abandonats a la seva sort. Van arribar en males condicions, molt desorientats i amb por, però amb totes les atencions i carinyo dels nostres voluntaris de seguida es van trobar còmodes. En Robin va ser adoptat fa una setmana, i després de tant de temps amb nosaltres ens va fer molt feliços a tots. Però encara hi ha la Lia esperant la seva oportunitat!
Es una gossa de mida mitjana i uns 3-4 anys, activa, mimosa i molt simpàtica. Adora a tots els voluntaris i s’escau amb tots els gossos amb qui s’ajunta. Li encanta passejar, tant amb la manada com sola, i ho fa perfectament sense i amb corretja, es una passada de gossa! Perfecte per a cualsevol tipus de familia!

Si vols conèixer aquesta preciositat de gossa, juganera i adorable, no dubtis en preguntar per ella. Porta molt de temps espera’n-te!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………