Sombra- ACOJIDA TEMPORAL

Fitxa de Sombra

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: gran

El bonàs de’n Sombra es un dels que més pateix el fred i l’humitat de l’hivern. Te problemes de displasia, i no li va bé passar masses hores sense moure’s. Te un llit ben confortable, i vigilés els seus dolor amb medicació, però no es suficient! Ell segueix tant simpàtic i mimós com sempre, amb ganes de perseguir la pilota, de disfrutar del passeig, però el que necessita es una bona llar on dormir calentò a les nits i on el mimin i el cuidin com es mereix per mantenir el seu cos i la seva ànima en plena forma! Aquests ullassos no deixen de pregar amor, i ja es hora de que el tingui, no creiéu? Ideal per qualsevol tipus de familia, que vulgui gaudir d’un gran cor, que no fa un soroll ni molesta gens! No vols compartir la teva llar amb aquesta preciositat? Vine a conéixe’l i deixa’t enamorar, amb ell no hi ha altre opció!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

El Sombra va arribar a la protectora perquè la seva antiga propietària, una dona gran, no podia fer-se’n carreg com ell necessitava. Es un mestís de mida gran, molt simpàtic i carinyós. Conviu sense problemes amb la seva manada, tant mascles com femelles, joves i grans. Es un gos molt afectuós i tranquil, que li encanta la companyia i els passejos pel pinar de darrera la protectora. Surt sense corretja i no se separa de tu, sempre pendent per on vas, amb aquests ulls tan preciosos que té que t’enlluernen. Té algun problemilla de cadera, però res greu, coses de l’edat i del tamany.

En Sombra porta molt de temps amb nosaltres, i es d’aquells gossos que són un amor, però que ningú no s’interessa per ell. Només cal coneixe’l per enamorar-te! Dóna-li una oportunitat!!! Un avi molt especial amb una adopció molt especial, INFORMA’T!

Sombra carinyet, com et desitgem la llar que et mereixes ja d’una vegada!!! L’amor incondicional que ens regales cada día ha de ser per algú capaç de correspondre’l com cal. Sempre content, sempre animat, sempre tranquil i molt molt dolç. Un gos 10 que busca una casa per sempre més!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………