Dorian

Fitxa de Dorian

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 2011
  • Edat: 1,5 anys
  • Tamany: mitjà

Dorian arriba al refugi a través d’una altra protectora i no sabem res de la seva vida passada. El que si sabem és com viu a l’actualitat i com es comporta. És un gos molt vital, molt juganer, molt espavilat i molt divertit. Alhora, és molt carinyós, es nota que no ha tingut gaire carinyo en la seva vida perquè sempre busca una carícia de qualsevol persona.

Dorian viu en un pati on hi ha mascles i femelles i amb tots té una bona relació, juga amb tots ells i interactua d’una manera molt equilibrada. Busquem adoptant per a ell, perquè el seu present i el seu futur sigui molt feliç al costat d’una família que l’estimi.

Si vols conèixer a Dorian, no dubtis a venir al refugi i preguntar per ell.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………