Dora

Fitxa de 

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement:
  • Edat: Adutla
  • Tamany: mitjana

Actualment continua sent una gosseta precavida i una miqueta espantadissa, però li encanta rebre mimos i carícies, i quan li en dones no deixa de perseguir-te. Molt independent i tranquila, no te cap problema amb altres gossos, i ja comença a relacionarse millor amb la gent nova, tot i que li costa una miqueta, mai ha demostrat gens ni mica d’agresivitat, tot i sentir por. Ideal per qualsevol tipus de familia, nomès necessita una llar tranquila per gaudir del seu amor i carinyu. Guanyat la seva confiança i serà teva per sempre!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

El mateix passat que la seva germana Dori, de la que ahir fèiem difusió: decomís de síndrome de Noè, però en ella va sorgir un efecte ben diferent. Així com la Dori es tot alegria i moixaines, la Dora es molt més reservada i poruga. Mai se sap com pot reaccionar un gos a una situació de maltractament com aquestA. Es mestissa de mida mitjana i uns 2 anyets, molt molt molt bona, sense problemes amb els altres gossos i gosses del pati. Té la leishmania controlada, encara que de vegades pateix alguna recaiguda d’els seus problemes de pell. Només cal banyar-la amb un xampú especial i au, a córrer. D’aquells problemes que amb l’amor i la cura d’una llar desapareixen de seguida, com la seva timidesa.

Només li falta una petita empenta, paciència i molt de carinyo. Qui la pot culpar, desprès de tot el que ha hagut de patir, tan joveneta. Ningú es mereix una segona oportunitat tant com ella, i si li dones es convertirà en la gossa perfecta. Vine a veure-la, FA MOLT QUE T’ESPERA!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………