Dori – ACOLLIDA TEMPORAL

Fitxa de DORI – ACOLLIDA TEMPORAL

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement:
  • Edat: adulta
  • Tamany: mitjana

La Dori es una gosseta d’uns 2 anyets, encara que sembli més gran! Recollida fruit d’un decomís a un sindrome de Noé, s’ha adaptat molt bé a la vida a la protectora, on tots l’estimem molt i te un munt de carícies i llaminadures, passeigs i paraules boniques, res a veure amb la seva vida anterior pobreta! Es una gossa simpatiquísima, plena d’amor i molt molt bona. Només vol estar amb els voluntaris, que li diguin cosetes i li rasquin la panxa. Super obedient, sur a passejar sense corretja, no fa un soroll i no molesta gens, molt educada i respectuosa. Amb nosaltres es feliç, o aixó creu, perque encara no sap el que es l’escalfor d’una llar, dormir en un llitet comode al costat de la seva família per sempre!!! I aixó no li podém privar!! Busquem per ella aquesta llar amable i carinyosa que tant es mereix!!! Ella us tornará per deu tot l’amor que li pogueu donar… Veniu a coneixer-la!!! Us encisará!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………