Kenia – RESERVADA

Fitxa de Kenia 

  • Sexe: femella
  • Raça: american stanfforshire 
  • Naixement: 01/06/2006
  • Edat: 6 anys 
  • Tamany: mitjana
  • Llicència PPP

La Kenia arriba a la protectora en mans de la seva antiga propietària perquè no podia atendre-la correctament ni mantenir-la. Va arribar amb un mica de por, però després dels primeres dies amb nosaltres, ha perdut la por i ara juga i es relaciona amb els seus companys de pati.

És una gossa magnifica, amb un caràcter molt equilibrat. Amb els altres gossos no té cap mena de problema de convivència i relació amb ells, tant mascles com femelles. És molt juganera i gaudeix dels jocs amb els seus companys i amics del pati.

Amb les persones és molt sociable i afectuosa. Gaudeix de les carícies i de les estones de joc. Es ideal per una família que l’estimi moltíssim ja que en el passat no ho a tingut fàcil… i la cuidi per sempre…

Vine al centre i t’enamorarà..

……………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 54841558] [vimeo 54841559]