Luna

Fitxa de Luna

  • Sexe: femella
  • Raça: x pointer
  • Naixement: 20/10/2010
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitjana

La Lluna va arriba al refugi a través d’un decomís de la policia, pel que ens van explicar, portava vivint en un balcó més d’un any. Ha estat un temps d’acollida, però ara ha tornat al refugi amb moltes ganes de trobar la seva llar per sempre!  És una gossa increïble, tranquil · la, equilibrada, molt dolça, es porta molt bé amb els seus companys de pati, tant mascles com femelles. Sempre està pendent de nosaltres, buscant una carícia o simplement per estirar al costat nostre i fer una petita migdiada. A casa es una gossa prudent, respectuosa, agradable, i al carrer es juganera, dinàmica i activa. I deal per una familia activa que la porti a tot arreu,  que li puguin donar tot l’amor que en el passat li van denegar…. i sobretot que mai mes la tornin a abandonar.

Vine al centre a coneixer-la i t’enamoràs d’ella…

……………………………………………………………………………………………………………………………………