Nela – ADOPTAT

Fitxa de  Nela – ADOPTAT

  • Sexe: femella
  • Raça: Cocker Spaniel 
  • Naixement: 03/11/2004
  • Edat: 8 anys  
  • Tamany: mitjana

La Nela ens arriba al refugi juntament amb el seu fill en Jazz , es una renuncia de la seva antiga família per no disposa ni de medis ni de temps per cuidar-los com ells es mereixen .

La Nela te encara una mica de por i sempre esta amb el seu fill que el mima moltíssim i mai el deixa sol , es normal aquest comportament ja que pobreta no entén que d’ un dia per un altre es trobi en un lloc nou sense la seva família , la que ella es pensava que formaria part per sempre.

És una gossa magnifica i molt equilibrada, encara es una mica desconfiada pero poc a poc i amb molt d’amor ipaciència dels nostres cuidadors i voluntaris es va adapta’n al refugi.

Amb altres gossos no te cap mena de problema de comportament , es molt equilibrada . És mostra molt sociable en la convivència i respecte amb les persones es afable i afectuós.

Necessitem per ella i a poder ser també per el seu fill una llar confortable on passar estones de diversió i molt d’amor amb una família que l’estimi per sempre i que mai mes es tingui que sentir abandonada de nou…..

Vols conèixer a la Nela ????

……………………………………………………………………………………………………………………………………