Bruno – ADOPTAT

Fitxa de Bruno

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 2012
  • Edat: 9 mesos
  • Tamany: gran

Bruno té una història molt trista. Va arribar al refugi fa uns mesos perquè els seus antics propietaris no el volien i el van abandonar de la pitjor manera possible. Van deixar a Bruno lligat en un pal davant del refugi i allà va passar unes hores fins que un voluntari del refugi es va fixar en ell. Bruno estava petrificat, en estat de xoc i molt espantat. Els primers dies a la protectora van ser molt durs i difícils per a ell, ja que Bruno encara és un cadell. Passats aquests mesos, Bruno és un gos totalment adaptat, feliç, simpàtic, molt juganer i molt afectuós.

Viu amb una manada de 8 mascles i una femella, es porta molt bé amb tots i sap relacionar molt bé. Amb les persones és molt afectuós i atent, sempre pendent per donar i rebre carícies.

Busquem un/a adoptant per a ell, perquè el seu present i el seu futur sigui molt feliç al costat d’una família que l’estimi.

Si vols conèixer a Bruno, no dubtis a venir al refugi i preguntar per ell.

……………………………………………………………………………………………………………………………………