Roc – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Roc

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 2012
  • Edat: 10 mesos
  • Tamany: mitjà

Roc arriba a la protectora després de trobar-lo sol pels carrers de Santa Maria de Palautordera. Va arribar amb molta por, però després d’aquestes setmanes amb nosaltres i amb els seus nous companys/es de pati, Roc és un gos totalment sociable, feliç i simpàtic.

És encara un cadell innocent, però ha hagut de patir molt en la seva curta vida. Però malgrat tot això, Roc és un gos genial. Viu feliç… juga, corre, passeja… és equilibrat i sociable, tranquil i molt simpàtic, un bonàs de dalt a baix.

Volem trobar-li una bona llar on pugui créixer i viure tranquil i feliç. És un gos ideal per a qualsevol tipus de família.

Si vols conèixer a Roc, no dubtis en venir al refugi i preguntar per ell.

……………………………………………………………………………………………………………………………………