Maggie – ADOPTADA

Fitxa de Maggie

  • Sexe: femella
  • Raça: Podenco 
  • Naixement: 2008
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitjana-petita

Maggie arriba a la protectora després de trobar-la sola pels carrers de Vallromanes. Va arribar molt espantada i amb molta gana, segurament portava dies abandonada a la seva sort.
És una gossa excel·lent, bona, afectuosa, molt obedient i tranquil·la. Es relaciona molt bé amb els altres gossos/es i és i molt carinyosa amb les persones.

La majoria de Podencos, viuen vides molt tristes i són molts els que no poden superar l’abandonament. Els podencos, com la resta de gossos utilitzats per caçadors, estan condemnats des d’abans de néixer, destinats a viure encadenats sota el domini d’éssers que gaudeixen amb la mort i el dolor.

El Podenco és un gos fidel, afectuós, sociable, net, molt amant de la seva família, que la protegeix pasi el que pasi. Li agrada estar a la llar, a la calor dels seus amos i és una excel·lent companyia tant per a persones actives, com per a persones que no ho siguin tant, ja que s’adapta a qualsevol circumstància i situació. És un gos encantador amb els nens. Bon guardià, molt intel·ligent, alegre i molt divertit. Maggie busca una altra oportunitat, busca un/a adoptant que li doni una llar on viure tranquil·la, cuidada i estimada.

No dubtis en venir al refugi si vols conèixer a Maggie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………