Rokita

Fitxa de Rokita

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 10/11/2009
  • Edat: 3 anys 
  • Tamany: petita

La Rokita  arriba al centre a mans d’una noia de Granollers que se la va trobar per els carrers solitaris del municipi.

S’ Adaptat molt ràpidament al centre on juga i es relaciona amb tots els seus companys. Amb ells es mostre moltsimpatica i afectuosa. No te cap mena de problema de conducta ni amb mascles ni amb femelles.

És una gossa amb un caràcter equilibrat i amb les persones es mostre molt afectuosa , gaudeix de les nostrescarícies i dels nostres jocs educatius , lo que ens fa pensar que ha viscut amb una família en el passat.

Cerquem per ella una família que li pugi proporcionar molt d’amor i que la cuidin per sempre…

……………………………………………………………………………………………………………………………………