LITA

Fitxa de Lita

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 24/09/2005
  • Edat:  8 anys
  • Tamany: gran

La Lita te una història molt trista a la seva esquena, ja que ha pogut gaudir molt poquet de la vida en família. Abandonada 3 cops, cada vegada se li fa més difìcil el tornar al centre. Com es pot tenir tanta mala sort pobreta! Es una gossa magnífica, molt tranquila i cariñosa. Sempre hem pensat que era mestissa de rotwailer, doncs podéu imaginar la nostre sorpresa quan unes amigues alemanes que li fan difussiò ens comenten que no, que és un Beauceron (pastor francés) de cap a peus!!! Molt amigable tant amb la gent com amb els seus companys de pati. Es molt llesta, i no deixa mai passar l’oportunitat de una bona respatllada (li torna boja) o unes bones moxaines. Passeja molt bé i no pot ser més bonica, mireu quina mirada té.

No dubteu en venir a coneixer-la. La seva tendres es contagiosa, i amb aquesta mirada et treu tots els mals de sobre. Pregunteu per ella, una gossa molt i molt especial amb una adopció especial.

Lita, que podem dir de tú que no sàpigue tothom qui et coneix. Gossa mítica, estimada per tot el que ha creuat pel seu davant. La família definitiva està molt a prop floreta. No deixem de lluitar pel que et mereixes, ja veuràs com d’aquí res ens arribarán les teves fotos ben feliç a la teva nova i DEFINITIVA llar!! No ho dubtèm!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “LITA

Els comentaris estan tancats.