Luna – ADOPTADA

Fitxa de Kiru

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa de Pastor Alemany
  • Naixement: 2010
  • Edat: 1,5 anys
  • Tamany: mitjana

Lluna arriba a la protectora a través de la seva antiga propietària, pel que ens va explicar, aquesta ja havia estat adoptada en una altra protectora. Lluna és una gossa increïble, bona, molt sociable, pràcticament des del primer dia conviu amb una manada de mascles i femelles d’una manera equilibrada i tranquil·la. És un gossa molt respectuosa i prudent, afectuosa, bona, amb moltes habilitats socials tant amb gossos com amb persones. És una gossa per disfrutar, molt jove i ideal per a qualsevol tipus de família.
Busquem un/a adoptant per a ella, però aquesta vegada volem que sigui per sempre, ella es mereix una llar on la vulguin i la cuidin.

Si vols conèixer a Luna, no dubtis en venir al refugi i preguntar per ella!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………