Kiara – RESERVAT

Fitxa de Kiara – RESERVAT

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 2010
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: mitjana

La Kiara es una petita i poruga gosseta de 3 anyets, que els seus antics propietaris van deixar a la protectora fa prop de 4 mesos per no poder fer-se’n carreg. Menuda i molt discreta, no s’acaba d’adaptar a la vida al centre, tot i que conviu dins l’oficina amb nosaltres. Va ser escollida per una família alemanya, però en fer-li les proves rutinàries per poder enviar-la cap allà vam descobrir la seva poqueta de leishmania, totalment controlada, i es van fer enrere. Un cop més el renòn d’aquesta enfermetat truncant el futur d’un innocent. No te problemes amb els altres gossos, encara que si una miqueta a la gent nova. Es molt bona, dolça i delicada, i no entén què fa al centre amb nosaltres. Necessita una família on tornar a sentir-se segura, i tornar a ser la gosseta deu que és.

Si vols conèixer aquesta petita i delicada floreta, no dubtis en preguntar per ella. T’ informarem i assessorarem en tot el que necessitis. Però no triguis gaire, T’ESPERA!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………