TONI – ADOPTAT

Fitxa de Toni

  • Sexe: Mascle
  • Raça : Pastor Alemany
  • Naixement: 2007
  • Edat: 7 anys
  • Tamany: Gran

En Toni va arribar al centre amb el seu company Moog, que va ser adoptat fa un parell de mesos. Es un pastor alemany, molt bo i tranquil. La seva història es d’aquelles estranyes, enrevessades… i el resultat, com sempre, els gossos acaben sense llar. Es una preciositat de gos, molt alegre, li encanta sortir a passejar amb els voluntaris i ho fa molt bé, sense estirar ni rés. Es un gos de casa, tranquil.let i que no fa un soroll. Té alguns problemes a les articulacions que estem vigilant i tractant, però fa una vida totalment normal i sense cap impediment.

Si busques un gos dolç, tranquil i així de preciós, no dubtis en preguntar per ell, vine a coneixe’l!!! T’està esperant!!!

Toni angelet, no fa gaire que estàs amb nosaltres, i no volem que ho estiguis massa. Et fa falta tornar a una família que t’estimi i amb qui puguis gaudir de la resta de la teva vida. Sempre tant content de veure-ns, tan simpàtic i amorós!!! Ens has encisat a tots, esperem que la teva família ideal et vegi ben aviat i pugui gaudir del teu dolç embruix per molt i molt de temps!!! Ell ja està llest, ho esteu vosaltres?¿

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………