FLORETA reservada alemanya

Fitxa de Floreta

 • Sexe: famella
 • Raça: europea
 • Naixement: 12/2012
 • Edat:
 • Tamany: mitjana

La Floreta va arribar al centre amb dos cadells seus encara que la pobreta no arribar als 7 mesos. És una renúncia dels seus propietaris. Ara que els petits ja no la necesiten a baixat a la gatera i s’ha adaptat rapidament. Ës una gata molt carinyosa que esta esperant una familia que l’estimi  i li doni la vida tranquila que es mereix.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2 pensaments sobre “FLORETA reservada alemanya

 1. Hola Laia, creiem que no hi hauria problema d’adaptació, de totes maneres podrias agafar-la en acollida i comprobar-ho. Pots venir al centre a conèixer-la. Si et va bé trucar abans per concertar la visita amb l’encarregada de la gatera que et podrà orientar molt be. El telefon de l’Alicia és 616053702.
  Gràcies

 2. Hola, jo ja tinc una gata tb la vaig adoptar fa un parell d’anys. M’agradaria adoptarne una altra i cm heu dit q es calmada i carinyosa m’ha cridat la atenció. Creieu q s’ adaptaria bé amb una altra gata? Com podria saber si la meva l’acceptaria? A vegades penso q potser podria provar primer acollint temporalment algun gatet…no sé.
  Es podria visitar?
  Gràcies

Els comentaris estan tancats.