PALITO – ADOPTAT

Fitxa de Palito – ADOPTAT

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitja

En Palito es un gos escepcional, dolç, joganer, molt simpatic i educat, que només vol mimos, paraules boniques i sortir a passeig. Fa poquet hem descobert que pateix dels ronyons, i ha de pendre una medicació i una alimentació especial. Al refugi aixó de l’alimentació especial es molt difícil de controlar, i busquém una bona llar on el vulguin cuidar com ben es mereix perque es posi ben for i guapo i pugui gaudir d’una bona vida! Es un gos super sociable tant amb altres gossos com amb la gent, i massa jovenet i bó com per acabar tota la vida a la protectora només perque estigui malaltó! La familia que l’adopti s’enportará una maravella que estimará amb tot el seu cor, ho sabém perque nosaltres l’estimém amb tot el nostre, i no el deixarém que es quedi al centre amb nosaltres, ell es mereix la millor de les families, i li trobarém!!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………