GUILLE – ADOPTAT

Fitxa de Guille

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Bretón
  • Naixement:
  • Edat: 11 anys
  • Tamany: mitja

En Guille el vam trobar voltant pels carrers de Granollers sol i desorientat. El seu antic propietari el va regalar fa deu anys i no es va fer el canvi de nom… i ara es troba a la protectora amb nosaltres. Es un bretó de mida mitjana, molt i molt dolç, discretet i super simpàtic. Li encanta sortir a passejar, tombs no massa llargs que ja es grandet, encara que esta en plena forma. Es mooolt tranquil.let, sempre a la fresca, no fa un soroll. Se seu al pati i et va mirant per veure on ets i movent la cua cada cop que el mires, reclamant carícies. Li encanta estar en companyia de les persones, i es tant bó amb la gent com amb els altres gossos. Ell va fent sense molestar a ningú, un amor de gosset.

Si vols donar-li una segona oportunitat a aquest avi preciós, només has de venir a veure’l per endurte’l… i esque te una cara que ENAMORA!!!

Guille preciositat, en aquets poquets mesos que portes amb nosaltres i amb aquesta entranyable carona que tens, ens has enamorat a tots. No podem entendre com algú ha pogut perdre un tresoret tant bo com tu i no buscar-te com un boig! Només desitgem que la teva família per sempre et conegui aviat i se t’emporti a gaudir de tu i de la teva dolça companyia. Només has d’esperar una miqueta més, segur.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………