TUKI – acollida temporal

Fitxa de Tuki – acollida temporal

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat:10 anys
  • Tamany: petit

En Tuki va arribar amb 5 gossets més, procedents d’un decomís a un caçador i la seva dona, que els teníen acinats en un traster sense ni veure la llum del sol, rodejats de brutície i sense fer-lis ni cas. Els seus companys han anat trobant llars, uns s’han adaptat millor que els altres, però en Tuki es l’últim que ha quedat amb nosaltres. Es molt porug, no es deixa tocar, i necessita una llar per tornar a apendre a confiar en la gent. Amb  els altres gossos no té cap problema. Es el millor amic del nostre Paquito, i si a ell l’ha pogut conquistar, que no podrà fer aquest petitó??? Calmat, tranquil, no fa un soroll…  Sempre amb l’ajuda de la nostre educadora per fer la seva adaptació molt més fàcil. Mereix una oportunitat de ser feliç després de tot el que li ha passat, no creiéu?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….