SPARKIE – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Sparkie

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat: Adult
  • Tamany: gran

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

L’Sparkie el vam recollir caminant per la C-17, en molt mal estat, una dermatits important, ple de clapes al pel, i amb molt perill d’atropellament. Es un mestís de chow chow, de tamany gran i uns 3-4 anys. Va pasar unes quantes setmanes una mica desorientat, apàtic i desorientat. Però amb el temps s’ha anat transformant en el magnífic gos que és. Ja es troba totalment recuperat, i es molt molt mimós, simpàtic i bò com ell sol. Conviu perfectament amb una manada ben gran de mascles i femelles, sense cap problema. La seva noblesa i aquests cabells tant característics ens tenen robat el cor. Li encanta sortir a passejar, que l’acaronin i arrasquin, i sobretot passar l’estona amb els cuidadors i voluntaris! Es un gran troç de cel, voleu venir a coneixe’l?¿ Us robarà el cor, d’aixó ben segur!