CURRO – ADOPTAT

Fitxa de Curro – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement
  • Edat:   7 anys
  • Tamany: mitjà

En Curro va arribar a la protectora procedent de Càdiz, on tenia un futur incert. Es un mestís de mida mitjana i uns 7 anyets. Porta molt de temps amb nosaltres al centre, i els seus primers mesos van ser durs. Es notava que tenia por cap a la gent, als seus moviments cap a ell… segur que no ho devía passar molt bé en la seva antiga vida. Ara es un gos afectuós, simpàtic i molt obedient. Conviu amb mascles i femelles sense cap problema, i només volta rere els voluntaris, pregant carícies. Es molt tranquil i busca una bona família amb la qual compartir bons moments per sempre, que ja li toca.

L’hem vist arribar mort de por, com ha anat superant les dificultats fins convertir-se en un gos ideal, carinyos i obedient. Tots li tenim molt de carinyo, però res ens agradaría més que pogués trobar finalment una llar on l’estimin com es mereix.

Vine a preguntar per en Curro, preciós i tranquil, apte per cualsevol tipus de familia. T’encantarà!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….