LÓPEZ – ADOPTAT

Fitxa de López – ADOPTAT

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: Adult
  • Tamany: mitjà

En López va arribar al centre procedent d’una altre protectora, i no en sabem gaire de la seva vida anterior. Es un mestís de mida mitjana i uns 4 anyets. Des de que està amb nosaltres ens ha demostrat ser un gos bó, simpàtic, respectuós i tranquil. No te problemes amb els altres gossos del pati, amb els que surt a passejar en manada, li encanta. Gaudeix molt amb la companyia dels voluntaris, però d’una manera molt respectuosa i dolça. Ideal per a qualssevol tipus de família.

No ha conegut una llar, i ja es hora de deixar alguna bona família disfrutar d’aquest gran gos. Vols ser tu? No ho dubtis, pregunta per ell!! T’espera!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………