PLUTO – ADOPTAT

Fitxa de Pluto – ACOLLIDA TEMPORAL

  • Sexe:  mascle
  • Raça: podenco
  • Naixement: 10/01/2011
  • Edat:  3  any
  • Tamany: mitjà

En Pluto te una d’aquelles històries per no dormir, pobre. Es un podenc de 3 anyets i mida petita-mitjana. Doncs el pobre Pluto el van llançar per sobre de la valla de la protectora amb un greu problema a la pell. Va passar uns mesos durs, tenia molta por, a saber pel que va haver de passar. I a més a més, el que temíem, leishmania. Ara es un gos totalment diferent. Ha costat molt, la demodex és molt complicada de curar, però mireu que guapo que està. I la seva leishmania? Controladíssima. És un gos molt dolç i educat, un gos boníssim. Conviu perfectament amb altres gossos, i mai n’ha tingut problemes amb cap. Mireu la seva vida, ha canviat com de la nit al dia. Ara només li queda trobar una bona família, una llar per acabar d’aprendre el que és l’amor, la seguretat i l’estabilitat… un d’aquells bons FINALS FELIÇOS.

No ho dubtis, és un gos perfecte per a qualsevol tipus de família, no vols gaudir de la seva vitalitat i fel-lo el gos més afortunat del món? Està llest per tu. Vine a coneixe’l!!!

———————————————————

Pluto tiene una de aquellas historias para no dormir, pobre. Es un podenco de 3 añitos y medida pequeña-mediana. Lo lanzaron por encima de la valla de la protectora con un grave problema en la piel. Pasó unos meses duros, tenía mucho miedo, a saber por lo que tuvo que pasar. Y además, lo que temíamos, leishmania. Ahora es un perro totalmente diferente. Ha costado mucho, la demodex es muy complicada de curar, ¡pero mirad que guapo que está!  ¿Y su leishmania? Controladísima. Es un perro muy dulce y educado, un perro buenísimo. Convive perfectamente con otros perros y nunca ha tenido problemas con ninguno. Mirad su vida, ha cambiado de la noche a la mañana. Ahora solo le queda encontrar una buena familia, un hogar para acabar de aprender que es el amor, la seguridad, la estabilidad… uno de esos FINALES FELICES.

No lo dudes, es un perro perfecto para cualquier familia. ¿No quieres disfrutar de su vitalidad y hacerlo el perro más afortunado del mundo? Está listo para ti. Ven a conocerlo!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….