ROMEO – ADOPTAT

Fitxa de Romeo – acollida urgent

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat: jove
  • Tamany: mitja

La familia ideal pel Romeo necessita:

  • Fer-lo sentir útil i estimar-lo i cuidar-lo de valent per la resta de la seva vida.

En Romeo es un gos totalment nou, gràcies a la feina de la nostre educadora, que porta uns mesets treballant les seves pors. Ara es un gos tranquil, super bó amb altres gossos als que fins i tot ajuda a calmar-se! Ideal en passeig lligat, tant en entorn urbà com en bosc/camp! Ideal amb nens, gent nova i situacions noves! En Romeo s’ha transormat de valent! L´únic que necessitaba era tornar a confiar en la gent, i ara SERÁ EL GOS PERFECTE PER QUÍ LI DONGUI L’OPORTUNITAT!!! I perquè continúa en casos especials si està totalment recuperat?¿ Doncs perque la seva evolució ha sigut miraculosa, I HO HA DE SABER TOTHOM! Sinó ho creiéu, seguíu el seu cas, teníu tota l’informació a sota!!! FELICITATS CAMPIÓ, ARA COMENÇA LA TEVA VIDA DE VERITAT!!! Per coneixer en Romeo contactéu amb etologia@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En Romeo necessita una casa d’acollida on l’ajudin a acabar d’acostumar-se a passejar en entorn urbá. Una casa d’acollida amb paciéncia i moltes ganes d’ajudar a aquest petitó. La feina de la nostre educadora ja ha acabat, i ara necessita una familia que l’ensenyi a conviure en un dia a dia normal, sempre amb els consells i seguiment de la nostre educadora! CAS URGENT, mentre estigui d’acollida amb la educadora, no podrá emportar-se un altre cas que necessiti tractament! ENS AJUDÉU A TROBAR-LI?¿?¿

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

L’acollida/tractament de’n Romeo amb la nostre educadora ha arribat al seu final. Les seves pors están controlades, s’ha tranquilitzat molt, gaudeix sense tensións de la convivéncia tant a casa com en el passeig, tant amb gent nova com amb altres gossos. L’ideal per ell sería trobar la seva llar ben aviat, i amb l’ajuda i seguiment en tot moment del personal del centre i de l’educadora, de ben segur que s’acostuma de seguida a la seva nova condició de gos en familia, només l’heu de donar la oportunitat. Es molt mimós i obedient, sense ansietat ni pors, un gos simpatic i juganer que busca la seva llar per sempre!!! Per coneixe’l contactéu amb etologia@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En Romeo es un gos molt actiu i juganer, que li encanta rebre mimos i carìcies, i també una miqueta esbojarrat. Ara mateix es troba en acollida – tractament amb la educadora canina, i cada día les seves pors es van controlant una miqueta més. Es frustra ràpidament, i necessita una familia que sàpigue calmar-lo, perque quan vol es una boleta peluda plena d’amor! Sempre amb la supervisió i l’ajuda de la nostre educadora, segur que fà molt feliç a una bona familia! Pregunta per ell!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

En Romeo va arribar al refugi perque alú el va deixar lligat a la porta del refugi. La situació el va superar, i va passar molt de temps molt i molt nerviós, sol a una gàbia peruq no tel.leraba altres gossos, i gairebé tampoc a nosaltres. Poc a poc va anar tranquilitzant-se, va poguer sortir de la gàbia i conviure amb altres gossos, fins i tot conviure permanentment en manada. Es un gos desconfiat amb els extranys, però molt afectuós i dolç quan et coneix! L’ideal per ell es trobar una llar experimentada on el sàpiguen calmar i l’ajudin a tornar a ser el gos ideal que va ser, però que per culpa del seu traumàtic abandonament ha oblidat!!