TYSON – ADOPTADO

Fitxa de Tyson – RESERVAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitja

En Tyson es un gos molt bó i simpàtic. Li encanta sortir de passeig, surt sense corretja, es molt obedient i tranquil, tot i que quan vol jugar a pilota no hi ha qui el pari! Sense problemes amb la resta de gossos, conviu amb una manada de mascles bastant gran sense cap problema. Ideal per una familia activa, vols conèixe’l? T’està esperant, no dubtis a venir a veure’l!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2 pensaments sobre “TYSON – ADOPTADO

  1. Hola, me gustaría saber mas o menos la edad de este perro, estoy interesado en él, ademas de la edad también querría saber mas cosas sobre el perro como la estatura, su carácter con desconocidos , otros perros etc.. también si es un perro que se pueda tener en un piso de unos 70 metros cuadrados. Gracias

Els comentaris estan tancats.