NORMAN – ADOPTAT

Fitxa de Norman – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: mitja

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En Norman va ser trobat voltant pels carrers de Granollers, i mai ningú el va reclamar. Es un gos preciós, amb una mirada impressionant, amb molt de carácter, però dolç i juganer. Té un possat molt aristocràtic,molt elegant, que ens fá molta gracia. És un dels més contents quan arribém al dematí, no para de voltar per l’oficina movent la cua per tot arreu, miran’te amb aquests grans ulls com si acabés de veure sortir el sol després d’un llarg hivern! Es de molt poc lladruc, li encanta que l’arrasquin i toquetegin, però per on ell vol! I sortir a passeig! Es un gos molt protector i fidel, que ho ha passat molt malament! Ara está totalment integrat, però el seu lloc es a una bona llar, on l’estimin molt i on pugui gaudir de la tranquilitat i l’amor d’una familia per sempre!