LOBO – ADOPTADO

Fitxa de Lobo – ACOLLIDA TEMPORAL

 • Sexe: Mascle
 • Raça: x pastor alemany
 • Naixement:
 • Edat: jove entre entre 1 i 2 anys
 • Tamany: gran

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

En Lobo va arribar a la protectora procedent d’una altre protectora de Cantàbria. La seva relació amb altres gossos no podría ser millor, encara que amb la gent no es el mateix. S’engoixa, fuig i no para de moure’s d’aqui cap allá evitant tot contacte, encara que quan aconsegueixes que s’estiri i es quedi quiet es super dócil, molt sumís tot i la gran por que sent.

Estem treballant amb ell, i dia a dia s’allunya una miqueta menys, el treiem a passejar una miqueta perque no s’engoixi gaire, i a millorat una miqueta, tot i que encara fa falta molta feina. Es un gos jove que ben segur superarà les seves pors i serà el gos ideal per alguna familia, no ho dubtém!

3 pensaments sobre “LOBO – ADOPTADO

 1. Hola.
  Tiempo atras nos interesamos por Lobo. Nos llego la información de que habia sido adoptado por alguien que tenia otro perro y que facilitaria su adaptación.
  No se nos ocurrio seguir interesandonos, pero me ha parecido interpretar que esta en acogida temporal.
  ¿Finalmente ha sido adoptado o continua esperando?

Els comentaris estan tancats.