INDIA

Fitxa d’ India

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: 1-2 anys
  • Tamany: mitjana

L’India va arribar a la protectora fruit d’un decomís a un pastor que la tenía, a ella i als seus 5 companys, en unes condicións deplorables. Es una gosa molt i molt dolç, molt discreta i super respectuosa, amb un pelet de por. Va arribar, com els seus companys,  aterrada, desorinentada, plena de rastes, puçes, garrapates, molt prima i sense haber rebut gairebé una carícia a la vida. Van passar setmanes espantades, fugint dels voluntaris, investigant discretament. Gràcies a la Kenia, una de les seves companyes ja adoptada, que era més sociable, van anar confiant en nosaltres, i van descobrir un món nou. Es una gossa nova, preciosa, simpàtica encara que menys efusiva que la seva companya Pruna, sociable tant amb la gent com amb tot tipus de gossos i gosses . Busquem per ella una llar on gaudir de la vida en familia. Apte per qualsevol tipus de familia!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..