PEGGYSUE – ADOPTADA

Fitxa de Peggysue – ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: Bulldog
  • Naixement:
  • Edat: 13 anys
  • Tamany: mitjana

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Peggy es una renúncia de propietari, degut a que no es portaba bé amb l’altre gossa que teníen. Es una gosseta d’edat abançada, sense gairebé dents, que li encanta que l’acaronin i dormir la migdiada a tothora i per tot arreu! Es molt dolça i simpática, li encanta estar amb nosaltres, ens perseguieix pel pati i es queda a la porta de l’oficina mirant cap endins, on som nosaltres! Es molt protectora amb el menjar,  tot i estar  la resta de temps convivint amb la manada de devant amb mascles i femelles sense problema. Está patint molt l’estáncia a la protectora, es una gossa gran, acostumada a conviure en familia, dins una llar, i aixó es precissament el que necessita. Es un dels nostres cassos més urgents! Només necessita escalforeta, un llitet ben tou i unes mans amigues que l’estimin molt!!! Vine a conéixer aquesta preciositat!!!