PRUNA – ADOPTADA

Fitxa de Pruna – ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement:
  • Edat: 1 – 2 anys
  • Tamany: mitjana

La Pruna va arribar a la protectora fruit d’un decomís a un pastor que la tenía, a ella i als seus 5 companys, en unes condicións deplorables. Es una gosa molt i molt dolç, divertida i joganera. Va arribar, com els seus companys,  aterrada, desorinentada, plena de rastes, puçes, garrapates, molt prima i sense haber rebut gairebé una carícia a la vida. Van passar setmanes espantades, fugint dels voluntaris, investigant discretament. Gràcies a la Kenia, una de les seves companyes ja adoptada, que era més sociable, van anar confiant en nosaltres, i van descobrir un món nou. Es una gossa nova, plena de vida, preciosa i super sociable amb tot tipus de gossos i gosses. Busquem per ella una llar on gaudir de la vida en familia. Apte per qualsevol tipus de familia!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..