TARA – ADOPTADA

Fitxa de Tara – ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: X boxer
  • Naixement: 
  • Edat: jove
  • Tamany: mitjá

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Tara va arribar al refugi a causa de que la seva antiga propietária no podía ferse carreg d’ella. Es una gosseta molt dolça i tranquila, que no te cap problema amb la resta de companys de pati, tant mascles com femelles. Comparteix gàbia amb en Rocky, es fan companyía mutuament. No s’acaba d’acostumar a la vida al refugi, es una gosseta de casa que busca una bona llar on sentir-se estimada i on estar ben segura i tranquila. Vine a conéixer-la!

2 pensaments sobre “TARA – ADOPTADA

  1. AMOR A PRIMERA VISTA, no té un altre nom. Opino que tothom mereix una oportunitat per ser feliç i sóc d’aquelles persones que els agrada lluitar perquè tothom gaudeixi d’aquesta oportunitat. M’ha robat el cor i m’encantaria conèixer-la. Quant anys té? És sociable? Tinc més animals..

Els comentaris estan tancats.