Pretty – ADOPTADO

Fitxa de Pretty – acollida temporal

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement:
  • Edat: adulta
  • Tamany: mitjà

La Pretty ara mateix es troba en acollida/tractament amb la nostre educadora, i ha fet molta feina! No només es deixa acariciar, sinó que ho demana. Passeja molt bé, puja i baixa del cotxe sense problemes, es obedient, educada, tranquila i molt dolça. Perfecet amb altres gossos, li costa una miqueta encara la gent n ova, però deixan-li el seu espai, de seguida es troba cómode i torna a fer vida normal! Només necessita una casa ben amorosa i comprensiva que l’ajudi a acabar de confiar en la gent!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Pretty va arribar procedent d’una altre protectora. Es una gosseta preciosa, amb problemes de por cap a la gent. Ara conviu a l’oficina amb nosaltres, i dia a dia veiem com li canvía la cara de pànic amb la que va arribar, sense voler ni moure’s dels recons, tremolant de pura por! Ara ja es paseja com qualsevol altre per l’oficina, surt a pendre el sol, s’estira a la manteta amb els seus companys… tot i que depén com es segueix espantant. No sabém quin tipus de vida va portar en el passat pobreta, però si sabém la que portarà a partir d’ara. Necessita una familia molt comprensiva i pacient, que l’ajudi a tornar a confiar en la gent i li torni l’alegría i la vitalitat que amaga dins la por. Amb el suport de la nostre educadora canina en tot moment, hem de trobar una bona llar per aquesta preciositat!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….