GOLIAT

Fitxa de Goliat

 • Sexe: Mascle
 • Raça: porc
 • Naixement: 
 • Edat: jove
 • Tamany: mitjá

En Goliat es un porc jove, molt simpàtic i dolç, que sempre està pregant mimos a totes hores. Li encanta la fruita, sobretot les prunes i les pomes, i es el guardiá de la gatera, no deixa passar ningú sense que pagui el peatge, unes bones carícies pel porquet. Es preciós, mig blanc mig negre, li encanta estrenar una manteta neta per anar a dormir i no soporta les escombres, son el seu enemic. Li encanta estar prenent el sol, veure gent i rebre moltes moxaines.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “GOLIAT

 1. Hola Nina! El más sociable de todos es sin duda catalino! Le encanta la gente, jugar con los perros, que le rasquen! Goliat es más brutote, pero sin problemas con la gente que conoce!!! Le encanta que le rasquen y que le den fruta!! Puedes pasarte a conocerlos por el centro sin problema!! Son un encanto!!
  Un saludo!

 2. Buenos dias:-)
  He escrito un correr electronico ya para recibir informaciones de Catalino. Pero Goliat tambien es muy cariñoso!
  Estoy esperando por su mensaje!

  Gracias

  Nina

Els comentaris estan tancats.