LOLO – ADOPTAT

Fitxa de Lolo – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle 
  • Raça: mestís bodeguero
  • Naixement: 
  • Edat: 2-3 anys
  • Tamany: petit

En Lolo el vam rescatar amb una mossegada al seu petit coll. Una ferida lletja, que li ha curat perfectament, de la que no queda cap rastre. Tampoc queda rastre de la por que tenía al principi. Es un gosset molt faldiller, molt actíu i simpàtic, que s’adorm als teus braços quan el tens agafat més de 5 minuts. Sempre vol jugar amb tots els gossets de l’oficina, molt aixerit i divertit, el que fa els bots més alts quan arribém al dematí. Sembla mentida amb ho petitét que és! Busquém una bona familia per ell, que l’estimi i cuidi molt, sembla que no va dur una bona vida abans d’arribar al centre, pobret!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….