MINA – ADOPTADO

Fitxa de Mina –  ADOPTADO

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís
  • Naixement: 
  • Edat: aprox. 5 anys
  • Tamany: mitjá

La Mina comença a despertar del seu malson! Ja interactúa amb nosaltres, prega mimos i carícies i dona peu per jugar! Es molt bona i dolça, tranquila i li encanten els nens!!! Encara li queda una miqueta, però sabém que serà molt feliç i farà molt feliç a qualsevol familia!!! Vie a coneixer-la! Es tota una lluitadora!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Mina va arribar desde Andalusia, amb unes condicions orribles. L’ullet molt infectat, un munt de tumorets a les mamas tot i no ser molt gran d’edat, i una por terrible. La van trobar a una mina, tota bruta i pansida, amb molts de dolors. Porta poquet amb nosaltres, peró es una gosseta molt i molt tranquila, sense problemes amb cap altre gos, ella només vol pau, tanquilitat, pendre el sol i no destorbar ningú! Sabém que sota asquestes pors i aquest dolor hi ha una gosseta alegre i vivaç que vol sortir, que vol gaudir de la vida que tan malament l’ha tractat! Será difícil, però ho aconseguirém, aquesta preciossitat tindrà una vida, i la gaudirà de valent amb la seva nova i definitiva llar!!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….