BUFU

  • Sexe: Mascle
  • Raça: pitbull
  • Naixement: setembre 2007
  • Tamany: mitjà

En Bufu va arribar al centre degut a que el seu antic propietari no se’n podia fer càrrec. És un gos que ha patit molt. Va arribar molt nerviós i temerós, ple de clapes al pèl i ferides a les potes. Amb el temps en què s’ha recuperat de les seves ferides, hem descobert un gos molt simpàtic i amb moltes ganes de jugar, de viure i descobrir el món. Sempre et rep amb un bon ball de cua, demanant carícies, jocs i galetes. És un gos actiu, una miqueta ansiós, però molt bo i divertit. Sempre el veuràs amb una pilota a la boca; la de tenis s’ha convertit en la seva millor amiga! Busquem per ell una llar ben comfortable i estable, per a que pugui refer-se de tants canvis i conegui d’una vegada el que és una família que l’estimi i tingui cura d’ell per sempre!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  • Sexo: Macho
  • Raza: pitbull
  • Nacimiento: septiembre 2007
  • Tamaño: mediano

Bufu llegó al centro debido a que su antiguo propietario no se podía hacer cargo de él. Es un perro que ha sufrido mucho. Llegó muy nervioso y temeroso, con el pelo en mal estado y heridas en las patas. Con el tiempo en que se ha recuperado de estas heridas, hemos descubierto un perro muy simpático y con muchas ganas de jugar, de vivir y descubrir el mundo. Siempre te recibe con un buen baile de cola, pidiendo caricias, juegos y galletas. Es un perro activo, un poco ansioso, pero muy bueno y divertido. Siempre lo verás con una pelota en la boca; ¡la de tenis se ha convertido en su mejor amiga! Buscamos para él un hogar confortable y estable, para que pueda rehacerse de tantos cambios y conozca de una vez lo que es una familia que lo quiera y lo cuide para siempre.