CHIP – ADOPTAT

Fitxa de CHIP – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x podenc
  • Naixement: juny 2013
  • Edat: 8 mesos
  • Tamany: petit-mitjà

En Chip va ser trobat pels voltants del polígon de la protectora. Es va amagar a una fàbrica, on s’hi va passar tot el dia acurrucat a una cantonada, sense moure’s! El propietari el va tapar amb una jaqueta i no es va moure en tot el dia, enrroscadet mort de por. Va arribar aterroritzat al centre. Peró en un parell de dies ja estaba ben content, jogant i brincant, demanant petonets i mimos a tothom de l’oficina! Es una dolçor, molt delicat i encara una miquéta tímidet! Ideal per families amb nens!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “CHIP – ADOPTAT

  1. Hola!! Me interesaria en Chip. Me gustaria saber un pokito de el y q tendria q hacer para adoptarle.

Els comentaris estan tancats.