PALOMA-adoptada

Fitxa de PALOMA

  • Sexe: Femella
  • Raça: x mastí
  • Naixement: 2012
  • Edat: 1-2 anys
  • Tamany: mitjá-gran

La Paloma es una gossa increíblement dolça i tranquila. Sempre contenta de veure’t, sempre mig adormida prenent el sol, no hi ha un company de pati amb el que no vulgui jugar. Ha començat a sortir a passeig, pobre no ho ha hagut de fer mai i se li feia una miqueta difícil… però poc a poc va superant totes les novetats amb nota. Tendre, mimosa, simpàtiquíssima… a part de preciosa. Una gosseta que ho té tot, no pots deixar de conéixer-la!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Paloma ens va arribar desde Andalussia amb una trist història de maltractament i abandonament. Li van tallar les orelles i la cua d’una manera molt basta i sense miraments, el que li fa tenir una imatge agresiva. La teníen lligada a un terreny, sense sostre, ni aiguaa ni res de res, només era un métode de vigilància, de protecció. Volíen fer-la semblar tot el que no és. Es una gossa molt temerosa, peró molt submisa i sense problemes amb altres gossos. Encara está molt espantada de tot el que ha hagut de patir, de tants canvis, del viatge, els nous companys… però es mostra curiosa i amb moltes ganes de rebre mimos i paraules dolçes, tot i que no les busqui, les demana quan deixes d’acariciar-la! Es una preciosistat amb un passat molt negre. Comença a veure la llum, a relacionar-se amb els més petits, que li estàn ensenyant a jugar i a gaudir de la seva llibertat. Vine a conéixer aquest angelet d’ulls daurats, t’enamorará!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….