BRINK

Fitxa de Brink – RESERVAT

 • Sexe: Mascle
 • Raça: Rus blau
 • Naixement: 10/06/2013
 • Edat:
 • Tamany: petit

En Bring com a tots els cadells li encanta jugar i s’ho passa bé amb tot el que troba. És un gat preciós peró una mica poruguet amb les persones. Necessita una casa tranquila i una familia que l’estimi per sempre abans que s’ens faci gran. Adopta’l, gaudirás de les seves entremaliadures  mentre és petit i de la seva companyia  per sempre.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “BRINK

 1. Hola Familia. Truquéu al centre i us informarán de tot! podéu trucar de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, caps de setmana de 11 a 14h. Gràcies. 938402777

 2. Hola! Som una família amb nens i un gat siamès que ara té 5 mesos. Quan va néixer ens el van donar. Feia temps que voliem tenir un gat i la veritat és que n’estem molt contents. Estem pensant també que als matins el gat està unes hores sol i ens agradaria un altre gat, perquè es facin companyia, i perquè també ens fa il·lusió.

  Temps enrera havíem pensat en comprar un rus blau però no creiem correcte que havent-hi tants gats per adoptar n’haguéssim de comprar un i caríssim pel simple fet que el gat sigui bonic i de raça.

  Ara mirant pel web adoptaloo hem vist que vostès ténen un d’aquests rus blau i ens faría il·lusió saber si algú ja l’ha adoptat o encara no i com està, si està malalt, si era de carrer… i si el podem adoptar.

  Gràcies!

Els comentaris estan tancats.