CANDELA

Fitxa de CANDELA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: març 2013
  • Edat: 1 any i mig
  • Tamany: mitjà-gran

La Candela va ser rescatada dins el terme municipal de Granollers quan un noi va donar l’avís de que l’havía vist casualment per una zona d’horts  bastant apartada mentre passejaba el seu propi gos. En anar a agafar-la ens vam adonar que estaba lligada literalment contra una valla, sense ni un pam de corda, no podía ni seure, ni moure’s pràcticament. Una gosseta jove, preciosa i molt simpàtica, condemnada pràcticament a morir en aquell lloc oblidat, on no hi passa gairebè gent. Es una gossa activa, molt simpàtica, preciosa, llesta i juganera. Genial amb els altres gossos, amb els que juga molt i s’ho passa pipa. Li encanta sortir de passeig i fer activitats a l’aire lliure, gaudir de la nostre companyía i dels jocs amb els seus companys de pati. Una gosseta genial, la voleu venir a coneixer?¿ Us enamorarà de valent!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….