TON- ADOPTADO

Fitxa de TON

 • Sexe: Mascle
 • Raça: mestís
 • Naixement:
 • Edat: 1,5 anys
 • Tamany: mitjà

En Ton es un gosset provinent d’una altre protectora. Es un gosset molt simpàtic i actiu, ple de ganes de jugar, de correr i de rebre totes les carícies del món. Conviu al pati del devant sense problemes amb la resta de gossos. Es una preciositat d’ulls ambar, molt simpàtic i mimós, en busca d’una llar per sempre. Está llest per trobar la seva familia, no dubtis en preguntar per ell. Ideal per famílies actives.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “TON- ADOPTADO

 1. Hola Marc. Doncs per poder adoptar en Ton has de venir al centre a coneixe’l i parlar amb l’encarregada de les adopcións. Si pots trucar abans de venir al centre sería genial, i t’assegures que estigui disponible! 938402777! L’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, caps de setmana de 11 a 14h! Gràcies! Es un gos super divertit i amorós! T’encantarà!!!

 2. Bona nit,

  Estic interessat en adoptar aquest gos, quin es el procés a seguir per poder optar a una adopció?

  Espero una resposta, gracies!

Els comentaris estan tancats.