NOELLE- ADOPTADA

Fitxa de NOELLE – ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 8-2013
  • Edat: 6-7 mesos
  • Tamany: mitjà

La Noelle ja ha sigut intervinguda per l’amputació de la seva poteta, i s’ha recuperat perfectment a casa d’acollida. Ja ha tornat al centre, on està posant a prova totes les seves habilitats, jugant, corrents, experimentant!!! Es una gosseta  molt i molt dolça, super bona i obedient! Busquém per ella la millor llar del mon, on ser feliç la resta de la seva vida!!! No ho dubtis mès, vine a coneixer-la i t’encisará!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La Noelle ha arribat amb nosaltres desde andalussia, on estaba a una gossera amb perill de sacrifici. Una asociació molt petiteta de la zona es va decidir ajudar-la, i en treure-la d’aquell infern es van adonar del seu problema a la poteta. Està totalment inservible i irrecuperable, li destorba molt i li produeix molts dolors, la millor solució es amputar-li. Ara ja fa una vida més o menys normal, encara que quan es cansa i li fa mal la poteta se’n va ella soleta a descansar una estona. Es molt dolça i juganera, li encanta tot gos que passa per davant seu, i tota persona que li dona dos carícies també. Mereix una bona vida, i es aixó el que busquém per ella, una familia per sempre. Després de la operació necessitará un període de repós/convalescència i sería ideal que la seva familia ja l’ajudès en aquest procés i que no el tinguès que passar al centre amb nosaltres. Quan la operém li treurém un lastre de sobre, i farà una vida total i absolutament normal, sense dolors que la fagin anar a descansar, tan joveneta. Veniu a conéixer-la i us enamoraréu!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….