NANO – ADOPTAT

Fitxa de NANO – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Yorkshire gran
  • Naixement: 
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: petit

En Nano es un mascle de Yorkshire dels de més tamany. Va ser un dels primers gossos en donar en adopció a principis del 2012, quan vam obrir el centre. Ara ha tornat amb nosaltres, ja que el seu amo había de marxar per tema de treball i no se’l podía emportar. Es un gos molt simpàtic amb qui coneix i confía, sense problemes amb la resta de gossos. Es dolç, tranquil i de vegades s’altera massa i es una miqueta geniut! La nostre educadora us donará suport en tot moment perque tant ell com vosaltres gaudíu d’una relació satisfactória. Tants cambis el tenen molt descol.locat pobret, però es un gos genial que farà molt feliç una bona familia!!! Veniu a coneixe’l!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….