AIKER-ADOPTADO

Fitxa de AIKER

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís pastor belga
  • Naixement: 5-2005
  • Edat: 8 anys
  • Tamany: gran

L’Aiker es un gos molt dolç i simpàtic, que ha arribat al centre degut a a que la seva antiga familia no se’n podía fer més càrreg. No te problemes amb la resta de gossos i gosses del pati de devant, es molt simpàtic, actíu, li encanta estar amb la gent, rebre carícies, i es tan i tan preciós. Tota la vida amb una familia, ara es troba desubicat, perdut, sempre pregant mimos… es molt dolç, i ho està passant força malament. Ideal per  una familia amb espai, es un gos de tamany gran força actíu! Per lo demès ideal per qualsevol tipus de familia, super dolç amb tothom, amb tots els gossos, simpatiquíssim… busquém per ell lla llar per sempre que es mereix un gos tan bo com éll!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….