SUGUI- adoptada

Fitxa de SUGUI

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís boxer
  • Naixement: 3-2012
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: gran

La Sugiu es una gossa molt juganera i activa, que ha arribat al centre degut a que la seva antiga familia no se’n podía fer càrreg. Es poruga i està espantada. Es dolça però encara ha de fer-se a la idea de que ara viu amb nosaltres al centre, fins que trobém per ella una bona familia per sempre. No te problemes amb els altres gossos, encara que es una miqueta brusca en les relacións amb ells, molt juganera i poc acostumada, però molt bona. Amb la gent es temerosa, encara que amb un parell de chuches es deixa acariciar sense problemes. Que li hem de dir pobreta, tants cambis de cop. Buaquém per ella una llar per sempre, que estigui per ella, l’estimi i cuidi. Ideal per families actives, que els hi agradi les activitats a l’aire lliure!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….