LEE – ADOPTAT

Fitxa de LEE – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: petit

En Lee va arribar a la protectora desde Andalussia on tenía data de sacrifici. Va arribar amb tot el pel ple de nusos i molt molt brut. Es un gosset molt simpátic i molt dolç. T’el guanyes amb dos carícies i unes chuches. Sense problemes amb la resta de gossos del pati de sorra. Ideal per qualsevol tipus de familia. Obedient, tranquil i faldiller! Veníu a coneixe’l, us enamorará!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “LEE – ADOPTAT

  1. Hola. En Lee està reservat per una familia que l’adoptrá molt aviat! Ha tingut molta sort, però encara hi ha molt altres que esperen una familia. T’animém a seguir buscant el nou membre pelut de la familia. Si en vols venir a coneixer cap al centre estàs convidada a fer-ho! Gràcies!

  2. hola! acabo d’enamorar-me d’en Lee, seria possible saber el seu pes? a casa estem mirant possibilitats per adoptar un gosset i en Lee ens ha agradat molt 🙂

Els comentaris estan tancats.