ENA

Fitxa de Ena

  • Sexe: Femella
  • Raça: persa
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: gran

La Ena ho ha passat molt malament, ens ha arribat amb un grup de gats i gates que feiem servir per criar, ha viscut en unes condicions lamentables, sense cap mimo i sense cap cura de la seva salut. Al no ser atessos per un veterinari en condicions, molts tenen sequeles fisiques irreparables. S’estan adaptant molt bé a la gatera i als seus companys, creiem que estan encantats amb el canvi (imagineu com ho devien passar). Ara els hi esperem  uns quans “mimos” de les cuidadores i voluntaries, peró el que de veritat necessiten és una familia qu’els hi ensenyi que les persones no som totes dolentes, una familia qu’els estimi per sempre i poguin conèixer un altre vida. Vine a conèixer-los!! La Ena és un amor, supermimosa!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 pensaments sobre “ENA

  1. Hola ! quin temps té?? estic interesat !! es pot venir a veure la gata?, soc de barcelona , i que tinc que fer per adoptarla? gracias!

Els comentaris estan tancats.