PATY

Fitxa de Paty

  • Sexe: Femella
  • Raça: x siamés
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: gran

La Paty ho ha passat molt malament, ens ha arribat amb un grup de gats i gates que feien servir per criar, ha viscut en unes condicions lamentables, sense cap mimo i sense cap cura de la seva salut. Al no ser atessos per un veterinari en condicions, molts tenen sequeles fisiques irreparables. S’estan adaptant molt bé a la gatera i als seus companys, creiem que estan encantats amb el canvi (imagineu com ho devien passar). Ara els hi esperen uns quans “mimos” de les cuidadores i voluntaries, peró el que de veritat necessiten és una familia que els hi ensenyi que les persones no som totes dolentes, una familia que els estimi per sempre i poguin conèixer un altre vida. Vine a conèixer-los!! La Paty t’encantarà!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

4 pensaments sobre “PATY

  1. M’ agradaría adoptar a la Paty es una mixeta molt maca amb falta de carinyo i mimos.

Els comentaris estan tancats.